Karin Chaikiat Sjödin
Yoga World

Om mig

Lite så här:

Prestationsprinsessa möter chillerill-queen. Lugn och eftertänksamhet möter känslolaviner och reaktivitet. Trygghetsknarkare och hemkär, men också vansinnigt nyfiken på saker jag ännu inte gjort. Ännu inte upptäckt. Om det så är resmål, aktiviteter eller det där livet som pågår inuti, för ögonblicket outforskat. Yogan är just det senare för mig. En möjlighet till att utforska och upptäcka mig själv. Over and over and over again. På yogamattan dras min blick inåt. Till det som är att upptäcka i just det här andetaget.

Well. Det är nog jag. Och lite till. Så klart. 

Mina yogaklasser leder jag med en tydlig intention om att lyssna mer på kroppen än på hjärnan och låta även de minsta, subtila signalerna från kroppen höras. Jag vill förmedla en yoga där det är viktigare hur yogan känns än hur den ser ut. Där du räcker. En yoga som följer livet och som kan finnas där som en boostande spark i baken när vi behöver det. Eller som en stor famn att vila i när vi behöver det.

Varmt välkommen att följa mina ord här!

Ni hittar mig på:

groundedminds.se

barnyoga.com

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.