Karin Chaikiat Sjödin
Yoga World
Yoga

Analog inspiration i strandväskan #2

Tips #2 inför sommarens stunder av varande är “Lilla positionsboken” av Elisabeth Erlandsson Kaufmann! Elisabeth och jag har träffat varandra under retreats och utbildningar och det är så roligt att se hur hon i denna bok kastar loss och tar oss med ut i sitt hav av kunskap kring yinyoga!

Det här är en riktigt guldklimp till tegelsten – det finns nåt nytt att upptäcka varje gång jag öppnar denna bok. Drygt 80 yinyogapositioner varav många variationer och bra tips på alternativ! För dig som gillar yinyoga är detta en fin källa till inspiration. För dig som undervisar i denna ljuvliga yogaform så är det en riktig skatt att hitta intressanta varianter av de mer klassiska positionerna i!

Nåt som jag gillar skarpt är hur Elisabeth också tydligt och kortfattat lagt upp info om varje utgångsposition med namnvarianter, beskrivning, verkan, kontraindikationer samt alternativ! Kolla! 

Hitta mer info om boken och det Elisabeth erbjuder på Arboga Yinyogaakademi http://ayya.se

Tjipp och hej,

Karin

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.