Karin Chaikiat Sjödin
Yoga World
Okategoriserade

Helgens “Att-inte-göra-lista” klar!

Helg! En fredag kväll. En lördag och en söndag. Med några små planerade hållpunkter, men med mest utrymme för det som blir. Det som bara händer. Som känns bra och härligt. Så, ingen tydlig “Att-göra-lista” för den här helgen. Däremot vet jag vad jag inte vill göra. Gott nog.

Att-INTE-göra-lista:

  • Döda tid med okynnessurfande
  • Tysta magkänslan
  • Städa huset för att lugna ett stökigt inre
  • Skippa min dagliga meditation av okända anledningar
  • Multitaska
  • Låta ”måste” gå före ”vill”

Peace out, Come what may och allt det där,

Karin

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.